- 1. מכינים את הפיצה: מערבבים במיקסר את כל החומרים עד לקבלת בצק אחיד. מתפיחים את הבצק במקום חמים עד שהוא מכפיל את נפחו.
-
- 2. בינתיים מכינים את הרוטב: מחממים תנור ל-140 מעלות. מניחים בתבנית אפייה נייר אפיה ומניחים את העגבניות כאשר הבשר שלהן כלפי מעלה.
-
- 3. מפזרים מעל שום פרוס, טימין, מלח ופלפל, סוכר חום ומעט שמן זית. מכניסים לתנור כשעתיים, עד שהעגבניות מוציאות הרבה נוזלים ומצטמצמות.
-
- 4. לאחר מכן מצננים אתן מעט וטוחנים בעזרת בלנדר/ מעבד מזון לתערובת חלקה.
-
- 5. מוציאים את הבצק למשטח מקומח. מחלקים לכ 5 כדורים (חמש פיצות) ומרדדים עד לקבלת צורת פיצה רצויה. מניחים על מגש אפיה.
-
- 6. מחממים תנור ל 200 מעלות. יוצקים מהרוטב על הפיצות. מוסיפים את התוספות.
-
- 7. אופים כ-12 דקות בתנור עד שהפיצה והבצק מוכנים.