פיצה בטטה עיזים וצנוברים

מתכון מאת: דנה שיין, מערכת וואלה!
פיצה. ShutterStock
פיצה

מצרכים

  • בצק פיצה (או בצק עלים )
  • מעט שמן זית
  • פירה מבטטה אחת גדולה
  • 100 גרם גבינת ריקוטה
  • 100 גרם גבינת פקורינו מגוררת או סנט מור פרוסה דק
  • חופן צנוברים
  • חופן עירית קצוצה
  • מלח גס, פלפל שחור טרי

אופן ההכנה

  • 1. אופים את הבצק עם מעט שמן זית ומלח גס עד שהוא זהוב קלות ואפוי למחצה.
  • 2. מערבבים את פירה הבטטה עם הריקוטה.
  • 3. ממליחים ומפלפלים ומורחים על הבצק האפוי.
  • 4. על השכבה הכתומה מפזרים גבינת פקורינו מגוררת או סנט מור.
  • 5. מוסיפים למעלעה את העירית הקצוצה, הצנוברים וכמה טיפות שמן זית.
  • 6. אופים כ 20 דקות, עד שהפיצה זהובה ויפה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully