וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פיצה מארבע גבינות

מתכון באדיבות מועצת החלב לפיצה מארבע גבינות

מתכון מאת: מועצת החלב, מערכת וואלה!

פיצה מארבע גבינות ( צילום : גבי סמלסון ). מערכת וואלה!
פיצה מארבע גבינות ( צילום : גבי סמלסון )

מצרכים למתכון

  • 1/2 ק"ג קמח
  • 25 גרם "שמרית"
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כפית סוכר
  • 1/2 2 כוסות מים פושרים
  • לציפוי :
  • 100 גרם גבינת רוקפור, מפוררת
  • 100 גרם גבינה צהובה
  • 100 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת גס
  • 100 גרם גבינת פרמזן, מגוררת
  • מעט שמן זית
  • לעיטור :2 כפות רוזמרין

אופן ההכנה

  • 1. לשים בצק מכל החומרים. מותירים מעט קמח ללישה. מכסים את הקערה ובה הבצק במגבת ומעמידים במקום חמים ¼ שעה. לשים שוב ומרדדים, ושוטחים על תבנית עגולה, גדולה (עד 34 ס"מ) ומקומחת.
  • 2. מחלקים את הבצק בדמיון לארבעה חלקים ומניחים על כל חלק גבינה אחרת. מותירים שוליים ללא גבינה.
  • 3. זולפים על הגבינות מעט שמן זית, מעטרים ברוזמרין. מברישים בשמן זית גם את השוליים.
  • 4. אופים בתנור שחומם מראש ל – 230 מעלות צלזיוס (חום גבוה מאד) , במשך כ – 10 דקות, או עד שכל הגבינות נמסות ומבעבעות. מגישים חם מאד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully