- 1. מערבבים קמח סוכר ושמרים בקערה גדולה.
-
- 2. מוסיפים מלח ומערבבים שוב.
-
- 3. מערבבים יחד את כל הנוזלים בקערה נפרדת ומוסיפים לקערת היבשים.
-
- 4. לשים כ-10 דקות לא פחות, עד לקבלת בצק חלק.
- מכסים במגבת לחה ומחכים שהבצק יכפיל את נפחו בערך שעה וחצי.
-
- 5.מחלקים את הבצק לארבע ויוצרים כדור חלק מכל רבע בצק.
- מכסים את הכדורים במגבת לחה ומתפיחים 20 דקות.
-
- 6. על משטח מקומח היטב מרדדים כל כדור לעיגול דק מניחים פרוסות עגבנייה בצל ופלפל חריף בוזקים שמן זית בנדיבות ומעט מלח ים אטלנטי
-
- 7. אופים בתנור שחומם מראש לחום הגבוה ביותר בחלקו העליון של התנור למשך 5-10 דקות, תלוי בסוג התנור.
-
- 8. הפיצה מוכנה כאשר היא זהובה ונוצרות בועות של בצק