- 1. מסננים וטוחנים את פולי הסויה בבלנדר יחד עם שליש כוס סוכר וכחצי כפית מלח ים, תוך כדי טחינה מוסיפים את המים עד שמתקבל נוזל במרקם של יוגורט.
-
- 2. מעבירים את הנוזל יחד עם חצי כוס מיץ הלימון לסיר רחב ומחממים על להבה בינונית, מערבבים מדי פעם, ברגע שרואים בועות קטנות מכבים את הלהבה וממתינים כ- 10
- דקות עד שמוצקי הסויה נפרדים מהנוזל.
-
- 3. מעבירים את תוכן הסיר למסננת מרופדת בבד חיתול קושרים את הבד ותולים אותו בחוץ כשעה.
-
- 4. מחממים תנור ל-150 מעלות (אם יש את האופציה אז רק חום תחתון)
-
- 5. מושחים תבנית בכמות נדיבה של שמן זית ומפזרים שכבה נדיבה של שערות הקדאיף
-
- 6. מעבירים את מסת הסויה לכלי קטן ומשטחים על השערות בשכבה אחידה ובוזקים מעט מלח ים.
-
- 7. מפזרים את יתר שערות הקדאיף ודוחסים היטב.
-
- 8. בוזקים שמן זית מעל הכל ומניחים על רצפת התנור לכ- 15 דקות בחום של 150 מעלות.
-
- 9. בינתיים ממיסים שליש כוס סוכר בחצי כוס מים רותחים ויוצקים מי וורדים (כמה שאוהבים).
-
- 10. מניחים בקערה את התותים ושליש כוס הסוכר (זו שנותרה) ומערבבים בידיים עד שהסוכר מתמזג ונמס והתותים מגירים נוזלים- מניחים בצד. מוציאים את הכנאפה שבתנור ומטלטלים מעט את המגש כדי לוודא שהיא נפרדת מהתבנית.
-
- 11. מניחים מעליה תבנית נוספת מרופדת במעט שמן זית והופכים. מכניסים חזרה לתנור לאפייה של עוד 15 דקות.הכנאפה צריכה לצאת זהובה מאוד, יכול להיות שהזמנים ישתנו קצת בהתאם לסוג התנור.
-
- ברגע שהכנאפה יוצאת מהתנור בוזקים עליה את מי הוורדים המתוקים פורסים למנות ומגישים יחד עם התותים המלוטשים.