תפוחי אדמה בשמן זית

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה!
תפוחי אדמה. Artoday
תפוחי אדמה

מצרכים

  • 6 תפוחי אדמה בינונים מקולפים וחתוכים לחצאים
  • 6 כפות שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור
  • פפריקה מתוקה
  • ענפי רוזמרין (לא חובה)

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את תפוחי האדמה במים כרבע שעה עד שהם מתרככים מעט.
  • 2. מחממים תנור ל 200 מעלות.
  • 3. מסננים את המים מתפוחי האדמה, מצננים ופורסים כל חצי תפוד לפרוסות בעובי של כ –1/2 ס"מ.
  • 4. משמנים תבנית בשתי כפות שמן זית, מסדרים את תפוחי האדמה יפה ומרטיבים ב-4 כפות שמן הזית הנותרות.
  • 5. ממליחים, מפלפלים ושמים פפריקה מתוקה.
  • 6. אפשר להוסיף כמה ענפי רוזמרין.
  • 7. אופים כ – 20 דקות עד שהתפודים זהובים ומגרים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully