וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת שוקולד לא אפויה

מתכון מאת: יוליה,julia_g@012.net.il

שוקולד. ShutterStock
שוקולד

מצרכים למתכון

  • חבלה של ביסקוויטים פתי בר
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם חמאה
  • חצי כוס חלב
  • חצי כוס אגוזי מלך(או כל אגוז אחר) קצוצים

אופן ההכנה

  • 1. מרסקים לפרורים את הביסקוויט שמים בקערה .
  • 2. ממיסים 100 גרם שוקולד עם 25 גרם חמאה ו-1/4 כוס חלב עד שנוצרת תערובת אחידה. את התערובת של השוקולד מערבבים עם פירורי הביסקויטים. את התערובת שהתקבלה שמים בתבנית מלבנית קטנה .
  • 3. ממיסים את את השוקולד שנותר את החמאה , החלב והאגוזים ויוצקים את התערובת על הפירורים והשוקולד.
  • 4. מקררים שעה לפחות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully