עוגת שוקולד לא אפויה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חבלה של ביסקוויטים פתי בר
- 200 גרם שוקולד מריר
- 50 גרם חמאה
- חצי כוס חלב
- חצי כוס אגוזי מלך(או כל אגוז אחר) קצוצים
אופן ההכנה
- 1. מרסקים לפרורים את הביסקוויט שמים בקערה .
- 2. ממיסים 100 גרם שוקולד עם 25 גרם חמאה ו-1/4 כוס חלב עד שנוצרת תערובת אחידה. את התערובת של השוקולד מערבבים עם פירורי הביסקויטים. את התערובת שהתקבלה שמים בתבנית מלבנית קטנה .
- 3. ממיסים את את השוקולד שנותר את החמאה , החלב והאגוזים ויוצקים את התערובת על הפירורים והשוקולד.
- 4. מקררים שעה לפחות.