וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת שמרים שוקולד בתיבול סירופ סוכר ולימון

מתכון מבית המאפה המרכזי של רשת "קפה הלל" האיכותית בירושלים.

מתכון מאת: מערכת וואלה

שוקולד. ShutterStock
שוקולד

מצרכים למתכון

  • לבצק:
  • 25 גרם שמרים לחים
  • 1 כוס חלב – 200 גרם
  • ¼ כוס סוכר (80 גרם)
  • 150 גרם חמאה רכה
  • ½ 1 כפי מלח (15 גרם)
  • 40 גרם תמצית וניל
  • 200 גרם ביצים מס' 3 - (4 ביצים )
  • 600 גרם קמח שטיבל לבן
  • למילוי שוקולד:
  • 40 גרם קקאו הולנדי
  • 250 גרם סוכר
  • 50 גרם שברי שוקולד מריר
  • ½ כוס שמן סויה
  • לסירופ:
  • 250 מ"מ מים (1 כוס)
  • 200 גרם סוכר (1 כוס)
  • ¼ לימון סחוט טרי

אופן ההכנה

  • 1. בצק: מערבבים את החלב עם השמרים.
  • 2. מערבבים את החמאה, סוכר, ביצים, תמצית וניל והקמח ומוסיפים את החלב עם השמרים ומעבדים לבצק אחיד עד לקבלת מרקם אחיד ובצק גמיש.
  • 3. להעביר את הבצק לקערה משומנת ולהניח לשעתיים התפחה.
  • 4. הכנת המילוי: מערבבים את כל החומרים יחד.
  • 5. הכנת הסירופ: להרתיח בסיר את המים הלימון והסוכר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully