- 1. טורפים היטב את הביצים עם הסוכר מעל אמבט מים חמים. מעבירים לקערת המיקסר ומערבלים עד שהתערובת קרה ותפוחה. מקפלים פנימה את הקמח והקקאו.
-
-
- 2. מרפדים בנייר פרגמנט ומשמנים שתי תבניות בגודל 30x40 ס"מ, שוטחים את התערובת בתבניות. אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה, 220 מעלות. מוציאים מהתנור ומהתבנית ומגלגלים עם הנייר.
-
- 3. להכנת המילוי, מבשלים את הדובדבנים עם הסוכר והמים מספר דקות. מערבבים את הליקר עם הקורנפלור ומוסיפים לסיר, בוחשים ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש ומצננים.
-
- 4. מרככים מעט את הגלידה ומערבבים עם תערובת הדובדבנים.
-
- 5. שוטחים את עלי הבצק. מסירים את נייר האפייה, מורחים בתערובת הגלידה, עד 3 ס"מ מהקצה. מגלגלים עם המילוי, מניחים כשהתפר כלפי מטה, מכסים ומקפיאים.
-
- 6. לפני ההגשה מורחים בקצפת ומפזרים מעל את הדובדבנים והשוקולד.