- 1. במעבד מזון או בבלנדר מערבלים היטב את כל מרכיבי החביתיות, משהים כרבע שעה. במחבת חמה, משומנת במעט חמאה, מטגנים משני הצדדים חביתיות דקות. מתקבלות 15-12 חביתיות.
-
- 2. חוצים את הנקטרינות, מגלענים ופורסים לגובה, כ-6 פרוסות מכל פרי. מניחים מספר פרוסות נקטרינה על כל חביתית ומגלגלים או מקפלים למעטפה.
-
- 3. מניחים בכל תבנית אישית שתי חביתיות ממולאות, כשהתפר כלפי מטה, או את כולן בתבנית חסינת אש.
-
- 4. להכנת הרוטב, טורפים היטב את החלמונים עם הסוכר, מקפלים פנימה את השמנת החצי מוקצפת ואת הרום. יוצקים את הרוטב על החביתיות ואופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות). מפזרים מעל אבקת סוכר חום ומגישים מיד.