וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת גבינה עם שקדים טחונים

מתכון מאת: גל לוי,galforever@walla.com

עוגת גבינה. Artoday
עוגת גבינה

מצרכים למתכון

  • 1.25 כוס סוכר
  • 350 גר’ גבינה לאפיה 9%
  • 5 ביצים
  • 1 כף ליקר קלואה(לא חייב)
  • ¾ כוס שקדים טחונים
  • 1 כוס אספרסו קצר (או נס קפה)(לא חייב)
  • ½ כוס שמנת לבישול 15% שומן
  • ½ כפית אבקת אפיה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים יחדיו את הגבינה, הליקר, חלמוני הביצה, האספרסו, השמנת, השקדים, אבקת אפיה וחצי מכמות הסוכר עד קבלת תערובת אחידה ויציבה.
  • 2. במקביל מקציפים את חלבוני הביצים עם שארית הסוכר עד קבלת תערובת אחידה ומאחדים עם תערובת הגבינה בפעולות עטיפה.
  • 3. מניחים בתבנית מחופה בנייר אפיה ואופים בחום- 180-170 מעלות, לכ- 40-35 דקות.
  • לאחר מכן, שמים בתוך התנור כלי לתנור, כמעט מלא כולו במים רותחים.
  • *יש לזכור לא להוציא את העוגה מהתנור מייד אלא לתת לה להצטנן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully