- 1. מכינים את הבצק: שמים קמח מלא, מלח, סוכר, חמאה וביצה במעבד מזון ומעבדים עם להב הפלדה תוך הוספה הדרגתית של המים, עד שמתקבל בצק אחיד. משטחים את הבצק בתבנית ועל הדפנות, מחוררים במזלג ומכניסים למקפיא לחצי שעה.
-
- 2. מכינים את המלית: שוטפים טוב טוב את עלי המנגולד וחותכים לחתיכות גדולות. שמים בסיר (רצוי מטפלון, או סיר אידוי) ומאדים (אין צורך להוסיף מים) עד שהעלים "נובלים". מוסיפים מלח ופלפל.
-
- 3. מחממים את התנור ל-175 מעלות. מוציאים את הבצק מהמקפיא, מניחים עליו נייר אפייה או נייר כסף ומעליו משקולת (למשל קטניות יבשות, או תבניות חרסינה קטנות). אופים 10 דקות, ואז מסירים את המשקולת והנייר ואופים עוד 5 דקות. מוציאים ומצננים כמה דקות (לא מכבים את התנור).
-
- 4. מערבבים בקערה את הביצים והיוגורט (או השמנת, מה שבחרתם, וכמו כן את הגבינות הקשות, אם בחרתם להוסיף).
-
- 5. מסדרים מעל הבצק האפוי שכבות יפות, לסירוגין, של מנגולד מאודה ושל תערובת הביצים. אם רוצים להקרים, מפזרים מעל גבינה קשה מגוררת. אופים 30-40 דקות, עד שמתייצב ומשחים.