וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פשטידת מנגולד ותפו"א

הרבה אנשים עומדים חסרי אונים מול הירק הזה. כך גם אני הייתי, עד שאלתרתי ממנו את הפשטידה הנהדרת הזו.

מתכון מאת: סמדר ולטר, מערכת וואלה

עלי מנגולד. ShutterStock
עלי מנגולד

מצרכים למתכון

  • 1 חבילת מנגולד
  • 3 תפוחי אדמה בינוניים
  • 1 גביע קוטג' (250 גרם), אפשר אחרי שפג תוקפו
  • כ-1/2 קוביית גבינה בולגרית
  • 2 ביצים
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כפית אבקת שום
  • טיפונת מלח (הגבינה מלוחה אז זהירות)
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • * תבנית בינונית, עגולה, מרובעת או מלבנית

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים את התבנית.
  • 2. שוטפים היטב את עלי המנגולד. חותכים מהם את החלק הלבן הסיבי וזורקים. את העלים הירוקים קוצצים ומכניסים לקערה גדולה.
  • 3. קולפים את תפוחי האדמה ומגררים בפומפייה או במעבד מזון. מוסיפים לקערה.
  • 4. מוסיפים לקערה את כל שאר החומרים ומערבבים היטב. מעבירים לתבנית.
  • 5. מכניסים לתנור ואופים כ-40 דקות, או עד שהפשטידה שחומה ויציבה, וקיסם המוחדר למרכזה יוצא יבש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully