טראפלס תמרים

מתכון לטראפלס תמרים של ורדית קוהן וגלית האן מתוך הספר "מתוק ובריא"

מתכון מאת: מערכת וואלה!
טראפלס תמרים מתוך הספר מתוק ובריא. מערכת וואלה!
טראפלס תמרים מתוך הספר מתוק ובריא

מצרכים

  • 3 כוסות תמרים רכים, ללא חרצנים קצוצים דק
  • 1/2 כוס פקאן, קצוצים דק
  • 11/2 כוסות פצפוצי אורז
  • 1/2 כפית קינמון טחון
  • 1/2 כוס פתיתי קוקוס (או שקדים טחונים, או זרעי שומשום)
  • קערה גדולה
  • צלחת

אופן ההכנה

  • 1. שמים את התמרים, האגוזים, פצפוצי האורז והקינמון בקערה. לשים את החומרים בידיים לתערובת מוצקה.
  • 2. צובטים כמות קטנה מן התערובת ויוצרים כדורים קטנים בגודל אגוזי מלך.
  • 3. מפזרים את פתיתי הקוקוס (או את השקדים הטחונים, או את השומשום) על הצלחת ומגלגלים בהם כל כדור עד שהוא מצופה באופן אחיד.
  • 4. להגשה נאה, מחלקם את הכדורים לשלושה חלקים ומצפים כל שליש בציפוי שונה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully