מתכונים חמים

תמרים ממולאים במרציפן ואגוזים

מתכון לממתק פשוט וטעים למימונה, מתוך הספר מבשלים לפסח של בני סיידא

מתכון מאת: בני סיידא,, מערכת וואלה! אוכל
  • 30 דקות עבודה

  • קל להכנה

  • 30 יחידות

תמרים במילוי מרציפן (צילום: ShutterStock)

מחשבון המרות

מצרכים

    • 30 יחידותתמר מג'הול
    • 30 אגוזים לעיטור (ניתן לזלף גם שוקולד מומס מעל)
  • למרציפן

    • 200 גרםשקדים טחונים דק
    • 1 כוססוכר
    • 1 חלבון ביצה (אם צריך מוסיפים אחד נוסף)
    • 2 כפיותמיץ לימון
למחשבון המרה

אופן ההכנה

איך מכינים תמרים ממולאים במרציפן ואגוזים?

  • 1חוצים את התמרים כך ששני החצאים נשארים מחוברים. מגלענים.
  • 2להכנת המרציפן: שמים בקערה את השקדים, הסוכר, חלבון אחד ומיץ הלימון ולשים לעיסה אחידה ולא דביקה. אם העיסה יבשה מדי, מוסיפים עוד חלבון.
  • 3להגשה: צרים מהמרציפן 30 גלילים קטנים. ממלאים כל תמר בגליל מרציפן, מעטרים מעל בחצי אגוז ומניחים בעטרות נייר. ניתן לזלף מעט שוקולד מומס מעל.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully