תמרים ממולאים גבינה על מצע טחינה וסילאן
מתכון קצר עם שם ארוך שהביאה אמירה מפורום וואלה! אוכל באדיבותה של ענת סקילי. "שילוב טעמים מהמיוחדים ביותר שאני מכירה. מומלץ בענק".
מצרכים
- 25 תמרים מזן מג'ול
- למלית:
- 300 גר' פרומעז
- 1 כף עירית קצוצה דק
- 1 כף טימין קצוץ דק
- פיסטוק קלוי קצוץ גס
אופן ההכנה
- 1. מגלענים את התמרים אך שומרים עליהם שלמים.
- 2. מערבבים את חומרי המלית וממלאים התמרים.
- 3. מגלגלים בפיסטוקים.
- 4. לפני ההגשה מחממים בתנור חם ואופים 2-3 דקות ב-250 מעלות.
- להגשה אפשר להניח את התמרים על טחינה גולמית ולנקד בסילאן לקישוט.