פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      תמרים ממולאים גבינה על מצע טחינה וסילאן

      מתכון קצר עם שם ארוך שהביאה אמירה מפורום וואלה! אוכל באדיבותה של ענת סקילי. "שילוב טעמים מהמיוחדים ביותר שאני מכירה. מומלץ בענק".

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      תמרים ממולאים גבינה על מצע טחינה וסילאן (אמירה ]ורום וואלה אוכל) (מערכת וואלה! NEWS)
      תמרים ממולאים גבינה על מצע טחינה וסילאן (אמירה ]ורום וואלה אוכל) (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • 25 תמרים מזן מג'ול
      • למלית:
      • 300 גר' פרומעז
      • 1 כף עירית קצוצה דק
      • 1 כף טימין קצוץ דק
      • פיסטוק קלוי קצוץ גס

      אופן ההכנה

      • 1. מגלענים את התמרים אך שומרים עליהם שלמים.
      • 2. מערבבים את חומרי המלית וממלאים התמרים.
      • 3. מגלגלים בפיסטוקים.
      • 4. לפני ההגשה מחממים בתנור חם ואופים 2-3 דקות ב-250 מעלות.
      • להגשה אפשר להניח את התמרים על טחינה גולמית ולנקד בסילאן לקישוט.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -