תמרים ממולאים גבינה על מצע טחינה וסילאן
מתכון קצר עם שם ארוך שהביאה אמירה מפורום וואלה! אוכל באדיבותה של ענת סקילי. "שילוב טעמים מהמיוחדים ביותר שאני מכירה. מומלץ בענק".
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 25 תמרים מזן מג'ול
- למלית:
- 300 גר' פרומעז
- 1 כף עירית קצוצה דק
- 1 כף טימין קצוץ דק
- פיסטוק קלוי קצוץ גס
אופן ההכנה
- 1. מגלענים את התמרים אך שומרים עליהם שלמים.
- 2. מערבבים את חומרי המלית וממלאים התמרים.
- 3. מגלגלים בפיסטוקים.
- 4. לפני ההגשה מחממים בתנור חם ואופים 2-3 דקות ב-250 מעלות.
- להגשה אפשר להניח את התמרים על טחינה גולמית ולנקד בסילאן לקישוט.