- 1. בקערת המיקסר מערבבים יחד את כל מרכיבי הבצק. מתקבל בצק חלק ונעים לעבודה, שמתאים למלא אותו בתערובת מלוחה או מתוקה. אפשר להכין כמות גדולה ולהקפיא.
-
- 2. במעבד מזון מרסקים את התמרים עם הדבש, קליפת הלימון, החלבונים והקינמון, לא יותר מדי, כדי שהתמרים יישארו בחתיכות. מוסיפים את האגוזים ומערבבים.
-
-
- 3. מחלקים את הבצק לארבעה חלקים. מרדדים כל חלק למלבן ארוך ברוחב 12 ס"מ ובעובי חצי ס"מ.
-
- 4. שוטחים לאורך הבצק רבע מהמילוי ומגלגלים לגלילה, מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, כשהחתך כלפי מטה. לאחר שכל הגלילות מוכנות, פורסים כל אחת בעובי 2 ס"מ.
-
- 5. אופים כ-35 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני,(180 מעלות), עד שהבצק זהוב.
-
- 6. מוציאים מהתנור, מצננים, פורסים שוב, בוזקים אבקת סוכר. המאפים נשמרים מספר ימים במקרר. מוציאים כרבע שעה לפני ההגשה או מחממים דקות ספורות בתנור.