וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סנגריה ארגנטינאית

מתכון של השף איציק פינשטיין, אל גאוצ'ו.

מתכון מאת: מערכת וואלה

סנרגיה ארגנטינאית של אל גאוצו.
סנרגיה ארגנטינאית של אל גאוצו

מצרכים למתכון

  • 1 ליטר מיץ תפוזים
  • 250 ג' סוכר לבן
  • 0.2 ליטר וודקה
  • 0.2 ליטר ג'ין
  • 0.5 ליטר יין אדום
  • 1 מקל קינמון
  • 2 מקלות ציפורן

אופן ההכנה

  • 1. בסיר ממיסים את הסוכר עד קבלת גוון זהוב קל ומוסיפים את מיץ התפוזים.
  • 2. מנמיכים את האש ומוסיפים את הקינמון והציפורן ומבשלים עד שכל הסוכר נמס.
  • 3. מורידים מהאש ומקררים.
  • 4. מוסיפים את היין הוודקה והג'ין ומערבבים היטב ומכניסים לכלי סגור.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully