סנגריה ארגנטינאית
מתכון של השף איציק פינשטיין, אל גאוצ'ו.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ליטר מיץ תפוזים
- 250 ג' סוכר לבן
- 0.2 ליטר וודקה
- 0.2 ליטר ג'ין
- 0.5 ליטר יין אדום
- 1 מקל קינמון
- 2 מקלות ציפורן
אופן ההכנה
- 1. בסיר ממיסים את הסוכר עד קבלת גוון זהוב קל ומוסיפים את מיץ התפוזים.
- 2. מנמיכים את האש ומוסיפים את הקינמון והציפורן ומבשלים עד שכל הסוכר נמס.
- 3. מורידים מהאש ומקררים.
- 4. מוסיפים את היין הוודקה והג'ין ומערבבים היטב ומכניסים לכלי סגור.