פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סנגריה ארגנטינאית

      מתכון של השף איציק פינשטיין, אל גאוצ'ו.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סנרגיה ארגנטינאית של אל גאוצו (יח
      סנרגיה ארגנטינאית של אל גאוצו (יח"צ)

      מצרכים

      • 1 ליטר מיץ תפוזים
      • 250 ג' סוכר לבן
      • 0.2 ליטר וודקה
      • 0.2 ליטר ג'ין
      • 0.5 ליטר יין אדום
      • 1 מקל קינמון
      • 2 מקלות ציפורן

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר ממיסים את הסוכר עד קבלת גוון זהוב קל ומוסיפים את מיץ התפוזים.
      • 2. מנמיכים את האש ומוסיפים את הקינמון והציפורן ומבשלים עד שכל הסוכר נמס.
      • 3. מורידים מהאש ומקררים.
      • 4. מוסיפים את היין הוודקה והג'ין ומערבבים היטב ומכניסים לכלי סגור.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות