פנטזיית תפוזים קפואה
המתכון באדיבות השף שי עשהאל.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ליטר משקה סודה-קלאב בטעם תפוזים
- שמנת מתוקה + סוכר
- לעיטור דובדבנים טריים או מסוכרים
אופן ההכנה
- 1. מכינים ליטר משקה בטעם תפוזים של סודה-קלאב ומקפיאים.
- את המקפא מרסקים בבלנדר.
- 2. את השמנת המתוקה מקציפים עד לקבלת קצפת סמיכה,
- מוסיפים סוכר. יש להקפיד לא להקציף יתר על המידה.
- 3. את המקפא מחלקים לקעריות הגשה, מזליפים קצפת מעל ומקשטים בדובדבן.
- 4. מקשטים כוס הקוקטייל - הופכים את כוס הקוקטייל, מרטיבים את שפת הכוס במיץ לימון ובסוכר. שפת הכוס תקבל "מעטפת" של גבישי סוכר נאה להגשה.