וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קוקי סאן ז'אק באוזו

השף אלון גונן עם מנה ראשונה מהירה וקלה להכנה, המושלמת עבור כאלה שאוהבים מאוד פירות ים, אך חוששים להתעסק עם חומר כמו קוקי סאן ז'אק אצלם בבית.

מתכון מאת: שף אלון גונן, מערכת וואלה

קוקי סאן ז'אק.
קוקי סאן ז'אק

מצרכים למתכון

  • 8 קוקי סאן ז'אק חצויים לרוחב
  • 50 גר' חמאה
  • שוט אוזו
  • חופן עשבי תיבול טריים
  • מיץ מלימון שלם

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת טפלון וממיסים את החמאה.
  • 2. מוסיפים את בשר הצדפות ומביאים לבעבוע של החמאה. מוסיפים עשבי תיבול ואת מיץ הלימון ומביאים לרתיחה.
  • 3. מוזגים את האוזו ומשלהבים למספר שניות.
  • 4. מניחים את התבשיל על צדפה גדולה בתוך קערת חרס.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully