קוקי סאן ז'אק באוזו
השף אלון גונן עם מנה ראשונה מהירה וקלה להכנה, המושלמת עבור כאלה שאוהבים מאוד פירות ים, אך חוששים להתעסק עם חומר כמו קוקי סאן ז'אק אצלם בבית.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 8 קוקי סאן ז'אק חצויים לרוחב
- 50 גר' חמאה
- שוט אוזו
- חופן עשבי תיבול טריים
- מיץ מלימון שלם
אופן ההכנה
- 1. מחממים מחבת טפלון וממיסים את החמאה.
- 2. מוסיפים את בשר הצדפות ומביאים לבעבוע של החמאה. מוסיפים עשבי תיבול ואת מיץ הלימון ומביאים לרתיחה.
- 3. מוזגים את האוזו ומשלהבים למספר שניות.
- 4. מניחים את התבשיל על צדפה גדולה בתוך קערת חרס.