וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מילפיי פורטובלו וגבינת עיזים

המתכון באדיבות מסעדת תמרה, ת"א

מתכון מאת: מערכת וואלה

מילפיי פורטבלו וגבינת עיזים של מסעדת תמרה.
מילפיי פורטבלו וגבינת עיזים של מסעדת תמרה

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 8 פטריות פורטובלו קטועות מרגליים
  • 16 עגבניות מיובשות חלוטות ומסוננות
  • 16 עלי בזיליקום טריים
  • 16 פרוסות גבינת עיזים מסוג סנט מור/קממבר בעובי 1/2 ס"מ
  • 250 מ"ל רוטב עגבניות קלאסי
  • 4 צרורות של טימין
  • 8 כפות חומץ בלסמי
  • 8 כפות שמן זית
  • 4 כפות דבש איכותי
  • תערובת עלים צעירים
  • שמן זית לתיבול
  • מלח, פלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. את פטריות הפורטובלו צולים על מחבת סטייקים או בתנור גריל שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך 12 דקות. לאחר הצלייה משרים את הפטריות בשמן זית, חומץ וטימין למשך כשעתיים.
  • 2. בתוך "רינג" יש מניחים פטרייה, 2 עגבניות מיובשות, 2 עלי בזיליקום ופרוסות של גבינת עיזים. וחוזרים על הפעולה פעם נוספת.
  • 3. לאחר שהכנו ארבע מנות, בוזקים כף דבש על כל מנה, מניחים את המנות עם הרינגים במגש ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך 10 דקות.
  • 4.הגשה: על צלחת הגשה מוזגים מעט רוטב עגבניות קר ומניחים מעליו בזהירות את הרינג עם המנה החמה.
  • 5. לסיום, שולפים בזהירות את המילפיי, מתבלים סלט עלים צעירים עם מעט שמן זית, מלח ופלפל ומניחים מעל המילפיי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully