- 1. את פטריות הפורטובלו צולים על מחבת סטייקים או בתנור גריל שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך 12 דקות. לאחר הצלייה משרים את הפטריות בשמן זית, חומץ וטימין למשך כשעתיים.
-
- 2. בתוך "רינג" יש מניחים פטרייה, 2 עגבניות מיובשות, 2 עלי בזיליקום ופרוסות של גבינת עיזים. וחוזרים על הפעולה פעם נוספת.
-
- 3. לאחר שהכנו ארבע מנות, בוזקים כף דבש על כל מנה, מניחים את המנות עם הרינגים במגש ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך 10 דקות.
-
- 4.הגשה: על צלחת הגשה מוזגים מעט רוטב עגבניות קר ומניחים מעליו בזהירות את הרינג עם המנה החמה.
-
- 5. לסיום, שולפים בזהירות את המילפיי, מתבלים סלט עלים צעירים עם מעט שמן זית, מלח ופלפל ומניחים מעל המילפיי.