פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מילפיי פורטובלו וגבינת עיזים

      המתכון באדיבות מסעדת תמרה, ת"א

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מילפיי פורטבלו וגבינת עיזים של מסעדת תמרה (יח
      מילפיי פורטבלו וגבינת עיזים של מסעדת תמרה (יח"צ)

      מצרכים

      • חומרים ל-4 מנות:
      • 8 פטריות פורטובלו קטועות מרגליים
      • 16 עגבניות מיובשות חלוטות ומסוננות
      • 16 עלי בזיליקום טריים
      • 16 פרוסות גבינת עיזים מסוג סנט מור/קממבר בעובי 1/2 ס"מ
      • 250 מ"ל רוטב עגבניות קלאסי
      • 4 צרורות של טימין
      • 8 כפות חומץ בלסמי
      • 8 כפות שמן זית
      • 4 כפות דבש איכותי
      • תערובת עלים צעירים
      • שמן זית לתיבול
      • מלח, פלפל שחור גרוס לפי הטעם

      אופן ההכנה

      • 1. את פטריות הפורטובלו צולים על מחבת סטייקים או בתנור גריל שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך 12 דקות. לאחר הצלייה משרים את הפטריות בשמן זית, חומץ וטימין למשך כשעתיים.
      • 2. בתוך "רינג" יש מניחים פטרייה, 2 עגבניות מיובשות, 2 עלי בזיליקום ופרוסות של גבינת עיזים. וחוזרים על הפעולה פעם נוספת.
      • 3. לאחר שהכנו ארבע מנות, בוזקים כף דבש על כל מנה, מניחים את המנות עם הרינגים במגש ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך 10 דקות.
      • 4.הגשה: על צלחת הגשה מוזגים מעט רוטב עגבניות קר ומניחים מעליו בזהירות את הרינג עם המנה החמה.
      • 5. לסיום, שולפים בזהירות את המילפיי, מתבלים סלט עלים צעירים עם מעט שמן זית, מלח ופלפל ומניחים מעל המילפיי.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -