וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ספגטי פירות ים

מתכון של השף מוחי רעד, מסעדת אלורה

מתכון מאת: מערכת וואלה

פסטה פירות ים של אלורה.
פסטה פירות ים של אלורה

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • חב' פסטה פנה
  • 200 גרם שרימפס
  • 200 גרם קלמרי
  • 200 גרם מולים
  • 3 שיני שום פרוס
  • כפית עגבניות מיובשות
  • 200 cc שמנת מתוקה (גביע)
  • חצי כוס יין לבן
  • כף פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפנה בסיר עם מים עד לריכוך (כ- 10 דקות) ומסננים.
  • 2. מחממים מחבת מוסיפים מעט שמן זית ושום ומטגנים קלות.
  • 3. מוסיפים את פירות הים לפי הסדר הבא: קלמרי, מולים ושרימפס. מוסיפים את היין והשמנת. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מצמצמים עד שהרוטב נעשה סמיך.
  • 4. מוסיפים את העגבניות המיובשות והפסטה. מבשלים לכ-3-4 דקות ומגישים עם פטרוזיליה קצוצה מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully