ספגטי פירות ים
מתכון של השף מוחי רעד, מסעדת אלורה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-4 מנות:
- חב' פסטה פנה
- 200 גרם שרימפס
- 200 גרם קלמרי
- 200 גרם מולים
- 3 שיני שום פרוס
- כפית עגבניות מיובשות
- 200 cc שמנת מתוקה (גביע)
- חצי כוס יין לבן
- כף פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הפנה בסיר עם מים עד לריכוך (כ- 10 דקות) ומסננים.
- 2. מחממים מחבת מוסיפים מעט שמן זית ושום ומטגנים קלות.
- 3. מוסיפים את פירות הים לפי הסדר הבא: קלמרי, מולים ושרימפס. מוסיפים את היין והשמנת. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מצמצמים עד שהרוטב נעשה סמיך.
- 4. מוסיפים את העגבניות המיובשות והפסטה. מבשלים לכ-3-4 דקות ומגישים עם פטרוזיליה קצוצה מעל.