פסטה ברוטב עגבניות ופלפלים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 250 גר' פסטה
- 2 כפות רסק עגבניות
- 1 גמבה
- 1 פלפל ירוק בינוני חריף
- 1 שן שום
- 1 עגבניה גדולה ובשלה
- חצי בצל לבן
- פטרוזיליה ובזיליקום
- שמן זית
- מלח,פלפל שחור, פפריקה.
אופן ההכנה
- 1. מרתיחים את הפסטה בסיר עם מים ומלח במשך 5 דקות, מסננים ושוטפים.
- 2. טוחנים במיקסר את הפלפל הירוק השום והבצל.
- 3. מחממים שמן זית בסיר ומוסיפים את התערובת לטיגון קצר
- 4. מוסיפים לסיר את רצועות הגמבה, ואת העגבניה בקוביות, וממשיכים לטגן.
- 5. מתבלים בפפריקה מלח ופלפל שחור . מוסיפים את הרסק מטגנים מעט את כל התערובת מוסיפים כוס מים ומערבבים.
- 6. מוסיפים את הפסטה הבזיליקום והפיטרוזיליה לסיר מערבבים ומכסים באופן חלקי את הסיר. מבשלים לעוד כ-5 דקות.
- 7. מכבים את האש ומכסים את הסיר באופן מלא לעוד מספר דקות.