וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה ברוטב עגבניות ופלפלים

מתכון מאת: מורד,morad1982@walla.co.il

פסטה צבעונית. Artoday
פסטה צבעונית

מצרכים למתכון

  • 250 גר' פסטה
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 1 גמבה
  • 1 פלפל ירוק בינוני חריף
  • 1 שן שום
  • 1 עגבניה גדולה ובשלה
  • חצי בצל לבן
  • פטרוזיליה ובזיליקום
  • שמן זית
  • מלח,פלפל שחור, פפריקה.

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים את הפסטה בסיר עם מים ומלח במשך 5 דקות, מסננים ושוטפים.
  • 2. טוחנים במיקסר את הפלפל הירוק השום והבצל.
  • 3. מחממים שמן זית בסיר ומוסיפים את התערובת לטיגון קצר
  • 4. מוסיפים לסיר את רצועות הגמבה, ואת העגבניה בקוביות, וממשיכים לטגן.
  • 5. מתבלים בפפריקה מלח ופלפל שחור . מוסיפים את הרסק מטגנים מעט את כל התערובת מוסיפים כוס מים ומערבבים.
  • 6. מוסיפים את הפסטה הבזיליקום והפיטרוזיליה לסיר מערבבים ומכסים באופן חלקי את הסיר. מבשלים לעוד כ-5 דקות.
  • 7. מכבים את האש ומכסים את הסיר באופן מלא לעוד מספר דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully