- 1. מחממים תנור לחום של כ 200 מעלות.
-
- 2. קולפים את כל הירקות וחותכים כל ירק בצורה מעט שונה.
-
- 3. מניחים את כל הירקות בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפיה.
-
- 4. מערבבים בקערה קטנה שמן זית, מיץ תפוזים, דבש ורוטב צ'ילי מתוק.
-
- 5. יוצקים את הרוטב על הירקות ומערבבים היטב בעזרת הידיים, עד שכל הירקות מבריקים מהרוטב.
-
- 6. מפזרים כמון, מוסקט, מלח, פלפל ומקל קינמון.
-
- 7. אופים כ- 45 דקות, עד שהירקות צלויים ושחומים בשוליים.
-
- 8. מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן. מוסיפים את גרידת התפוז ומערבבים לתוך הקוסקוס.
-
- 9. מניחים במרכז הצלחת ערמת קוסקוס ועליה ערמה של ירקות שורש צלויים.