סלט קוסקוס עם אספרגוס בגריל, שעועית ירוקה, וזיתים שחורים
לא בורגול, לא קינואה, לא שום דגן מפונפן: קוסקוס רך (אינסטנט, מה חשבתם?), שמקבל באהבה תבלינים וירקות ירוקים.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-6-4 מנות:
 - 1 שקית קוסקוס אינסטנט
 - 1/4 כוס שמן זית לקוסקוס
 - מלח ופלפל שחור גרוס
 - 1/2 כוס זיתים שחורים, ללא גרעינים
 - 1/2 פלפל צ?ילי אדום קצוץ, ללא גרעינים
 - זסט ומיץ מלימון אחד
 - 10 אספרגוס חלוטים
 - 1 כוס שעועית ירוקה חלוטה עם קצוות חתוכים
 - 3 גבעולי בצל ירוק
 - שמן זית להברשה
 - מלח גס לפיזור
 
אופן ההכנה
- 1. מכינים קוסקוס לפי הוראות היצרן עם שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס.
 - 2. מוסיפים זיתים, צ?ילי, זסט ומיץ לימון. עד שלב זה אפשר להכין מראש.
 - 3. מניחים אספרגוס, שעועית ירוקה ובצל ירוק על גריל משומן בשמן זית. מושחים בשמן זית ומפזרים מלח גס. צולים על הגריל בערך 7 דקות, לקבלת סימני חריכה.
 - 4. מערבבים את הירוקים עם סלט הקוסקוס, מתקנים תיבול ומגישים.
 
