סלט קוסקוס עם אספרגוס בגריל, שעועית ירוקה, וזיתים שחורים
לא בורגול, לא קינואה, לא שום דגן מפונפן: קוסקוס רך (אינסטנט, מה חשבתם?), שמקבל באהבה תבלינים וירקות ירוקים.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-6-4 מנות:
- 1 שקית קוסקוס אינסטנט
- 1/4 כוס שמן זית לקוסקוס
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 1/2 כוס זיתים שחורים, ללא גרעינים
- 1/2 פלפל צ?ילי אדום קצוץ, ללא גרעינים
- זסט ומיץ מלימון אחד
- 10 אספרגוס חלוטים
- 1 כוס שעועית ירוקה חלוטה עם קצוות חתוכים
- 3 גבעולי בצל ירוק
- שמן זית להברשה
- מלח גס לפיזור
אופן ההכנה
- 1. מכינים קוסקוס לפי הוראות היצרן עם שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס.
- 2. מוסיפים זיתים, צ?ילי, זסט ומיץ לימון. עד שלב זה אפשר להכין מראש.
- 3. מניחים אספרגוס, שעועית ירוקה ובצל ירוק על גריל משומן בשמן זית. מושחים בשמן זית ומפזרים מלח גס. צולים על הגריל בערך 7 דקות, לקבלת סימני חריכה.
- 4. מערבבים את הירוקים עם סלט הקוסקוס, מתקנים תיבול ומגישים.