וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט קוסקוס עם אספרגוס בגריל, שעועית ירוקה, וזיתים שחורים

לא בורגול, לא קינואה, לא שום דגן מפונפן: קוסקוס רך (אינסטנט, מה חשבתם?), שמקבל באהבה תבלינים וירקות ירוקים.

מתכון מאת: שיר הלפרן, מערכת וואלה

אספרגוס. Artoday
אספרגוס

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-6-4 מנות:
  • 1 שקית קוסקוס אינסטנט
  • 1/4 כוס שמן זית לקוסקוס
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס זיתים שחורים, ללא גרעינים
  • 1/2 פלפל צ?ילי אדום קצוץ, ללא גרעינים
  • זסט ומיץ מלימון אחד
  • 10 אספרגוס חלוטים
  • 1 כוס שעועית ירוקה חלוטה עם קצוות חתוכים
  • 3 גבעולי בצל ירוק
  • שמן זית להברשה
  • מלח גס לפיזור

אופן ההכנה

  • 1. מכינים קוסקוס לפי הוראות היצרן עם שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס.
  • 2. מוסיפים זיתים, צ?ילי, זסט ומיץ לימון. עד שלב זה אפשר להכין מראש.
  • 3. מניחים אספרגוס, שעועית ירוקה ובצל ירוק על גריל משומן בשמן זית. מושחים בשמן זית ומפזרים מלח גס. צולים על הגריל בערך 7 דקות, לקבלת סימני חריכה.
  • 4. מערבבים את הירוקים עם סלט הקוסקוס, מתקנים תיבול ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully