וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט אספרגוס, אגוזים וגבינות

"אגודת הנוקדים" עם מתכון לסלט מעודן של חסות, אספרגוס, אגוזים, פלפל אדום בשביל המתיקות, וכמובן- גבינת צאן נהדרת שמחברת את הכל יחדיו.

מתכון מאת: מערכת וואלה

סלט אספרגוס טרי ודובדבנים. דנה מאירזון
סלט אספרגוס טרי ודובדבנים

מצרכים למתכון

  • 250 גר' גבינת צאן (פטה, קשקבל)
  • 3 ראשי חסה (מסוגים שונים) חתוכים דק
  • 1 חבילת אספרגוס טרי או קפוא, רצוי דק
  • 20 גבעולי בצל ירוקים קצוצים
  • 1/2 חבילת פטרוזיליה
  • 1 פלפל אדום מתוק
  • 200 גר' אגוזי פקאן
  • לרוטב:
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות שמן זית
  • מיץ מ- 1/2 לימון
  • 1/2 כפית שום כתוש

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את האספרגוס לפיסות באורך 3 ס"מ.
  • 2. מרתיחים מי מלח ומבשלים בהם את האספרגוס, ללא מכסה, 2 דקות. מצננים מיד מתחת למי ברז זורמים.
  • 3. קורעים לפיסות את עלי החסה לסוגיהם השונים, פורסים דק את הבצל והפלפל האדום.
  • 4. את הפטרוזיליה תולשים מהגבעולים ומוסיפים את העלים השלמים.
  • 5. חותכים את הגבינות לקוביות קטנות, מערבבים את הכל בעדינות, קוצצים גס את האגוזים ומפזרים למעלה, מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט לפני ההגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully