- 1. מחממים תנור לחום של 150 מעלות.
-
- 2. ממיסים את החמאה, השוקולד והסוכר על בן מארי או במיקרו.
-
- 3. מוסיפים את הביצים הטרופות לתערובת השוקולד תוך כדי בחישה, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
-
- 4. מוסיפים את הקמח ובוחשים עד שהוא נעלם אל תוך התערןבת.
-
- 5. יוצקים לתוך תבנית מלבנית (כ 20 X 25) מרופדת בנייר אפיה משומן בחמאה.
-
- 6. אופים 35 דקות. העוגה צריכה להישאר טיפונת רטובה מבפנים.
-
- 7. מחכים שיתקרר. הופכים את העוגה ומקלפים בעדינות את נייר האפיה.
-
- 8. מרתיחים את השמנת ויוצקים על השוקולד. בוחשים לתערובת אחידה ומצפים את העוגה.
-
- 9. מצננים במקרר מספר שעות. העוגה במיטבה כשהיא קרה.