- 1. טורפים בעזרת מיקסר ידני ביצים, חלב וחמאה מומסת.
-
- 2. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים וממשיכים לטרוף עד שמתקבלת בלילה חלקה.
-
- 3. מצננים במקרר כרבע שעה.
-
- 4. מחממים מחבת טפלון ומורחים במעט מאד חמאה. יוצקים בכל פעם מעט מהבלילה ומזיזים את המחבת עד שנוצר עיגול אחיד.
-
- 5. כשהשוליים מזהיבים ופני הקרפ יבשים הופכים על צלחת. אין צורך לטגן משני הצדדים.
-
- 6. מחממים תנור לחום של 180 מעלות
-
- 7. מערבבים את כל חומרי המילוי, מניחים כ2 כפות במרכז כל קרפ (על הצד הלא מטוגן) ומגלגלים. מסדרים את הקרפים בתבנית אפיה משומנת.
-
- 8. יוצקים מעל הקרפים את תערובת השמנת והביצה ואופים כ-30 דקות.