- הכנת הקרפים:
- 1. מערבבים את כל החומרים עד לקבלת מרקם אחיד (רצוי להעביר במסננת כדי להיפתר מגושים לא רצויים).
-
- 2. משמנים קלות מחבת טפלון ויוצקים למחבת כמות בלילה שתכסה בשכבה דקה את תחתית המחבת. כשקצוות הקרפ מזהיבים מוציאים ומצננים בטמפרטורת חדר. (לא מטגנים את הקרפ משני צדדיו)
-
- הכנת המלית:
-
- 1. ממיסים 50 גרם חמאה במחבת. מוסיפים את תפוחי העץ ומשחימים כ- 5 דקות. מוסיפים מעט סוכר, מעט קינמון ואת הצימוקים.
-
- 2. מצננים לטמפרטורת החדר.
-
- 3.ממלאים את הקרפים במלית: שמים באמצע הקרפ 1-2 כפות מהמלית. יוצרים צורת שק (מהדקים עם האצבעות לסגירת "השק") ואופים בתנור חם (180 מעלות) עד שקצוות הקרפ הופכים פריכים. (בערך 4 דקות)
-
- אפשר להגיש כמנה אחרונה עם כדור גלידת וניל.