וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרפים במילוי תפוחי עץ וקינמון

תפוחי עץ, קינמון וצימוקים ארוזים בשקיק

מתכון מאת: מערכת וואלה

קרפ ממולא תפוחי וקינמון. מערכת וואלה!
קרפ ממולא תפוחי וקינמון

מצרכים למתכון

  • לקרפים:
  • 250 גרם קמח
  • 1כוס חלב
  • 2 ביצים
  • 4 כפות שמן
  • מעט מלח
  • מעט סוכר
  • למלית תפוחי עץ:
  • 50 גרם חמאה
  • 4 תפוחי עץ גרנד חתוכים לקוביות קטנות
  • 1 כף צימוקים מושרים ביין אדום מתוק
  • מעט קינמון
  • מעט סוכר

אופן ההכנה

  • הכנת הקרפים:
  • 1. מערבבים את כל החומרים עד לקבלת מרקם אחיד (רצוי להעביר במסננת כדי להיפתר מגושים לא רצויים).
  • 2. משמנים קלות מחבת טפלון ויוצקים למחבת כמות בלילה שתכסה בשכבה דקה את תחתית המחבת. כשקצוות הקרפ מזהיבים מוציאים ומצננים בטמפרטורת חדר. (לא מטגנים את הקרפ משני צדדיו)
  • הכנת המלית:
  • 1. ממיסים 50 גרם חמאה במחבת. מוסיפים את תפוחי העץ ומשחימים כ- 5 דקות. מוסיפים מעט סוכר, מעט קינמון ואת הצימוקים.
  • 2. מצננים לטמפרטורת החדר.
  • 3.ממלאים את הקרפים במלית: שמים באמצע הקרפ 1-2 כפות מהמלית. יוצרים צורת שק (מהדקים עם האצבעות לסגירת "השק") ואופים בתנור חם (180 מעלות) עד שקצוות הקרפ הופכים פריכים. (בערך 4 דקות)
  • אפשר להגיש כמנה אחרונה עם כדור גלידת וניל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully