וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרפ ברוטב אספרסו

מתכון של שף אסמאעיל מדחת.

מתכון מאת: rest

קפה אספרסו. ShutterStock
קפה אספרסו

מצרכים למתכון

  • לקרפ:
  • 200 גרם קמח
  • 6 ביצים
  • כוס מיץ תפוזים טרי
  • חצי כוס סוכר
  • רוטב גרנד מרנייר
  • קליפת תפוזים מגורדת
  • מקל וניל
  • לרוטב האספרסו:
  • תמצית וניל
  • כוס אספרסו
  • שמנת מתוקה (צמחית לפרווה)
  • אגוזי פקאן

אופן ההכנה

  • 1. לקרפ: מערבבים את כל החומרים, מעבירים לסינון ומניחים במקרר במשך שעה.
  • 2. יוצקים כמות של כחצי מצקת על מחבת טפלון חמה ומשומנת קלות,מטגנים על אש קטנה עד בינונית, הופכים כאשר נוצרות בועות קטנות.
  • 3. לרוטב האספרסו: מערבבים את כל חומרי הרוטב יחד על אש עד לצימצום הרוטב והסמכתו.
  • 4. את הרוטב יוצקים על הקרפ.
  • 5. ולקישוט פולי קפה וקליפת לימון

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully