מתכונים חמים

קרפ ברוטב אספרסו

מתכון של שף אסמאעיל מדחת.

מתכון מאת: rest
  • 60 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

קפה אספרסו

מחשבון המרות

מצרכים

  • לקרפ:
  • 200 גרם קמח
  • 6 ביצים
  • כוס מיץ תפוזים טרי
  • חצי כוס סוכר
  • רוטב גרנד מרנייר
  • קליפת תפוזים מגורדת
  • מקל וניל
  • לרוטב האספרסו:
  • תמצית וניל
  • כוס אספרסו
  • שמנת מתוקה (צמחית לפרווה)
  • אגוזי פקאן
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. לקרפ: מערבבים את כל החומרים, מעבירים לסינון ומניחים במקרר במשך שעה.
  • 2. יוצקים כמות של כחצי מצקת על מחבת טפלון חמה ומשומנת קלות,מטגנים על אש קטנה עד בינונית, הופכים כאשר נוצרות בועות קטנות.
  • 3. לרוטב האספרסו: מערבבים את כל חומרי הרוטב יחד על אש עד לצימצום הרוטב והסמכתו.
  • 4. את הרוטב יוצקים על הקרפ.
  • 5. ולקישוט פולי קפה וקליפת לימון

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully