קרפ במילוי קרם סופלה תפוזים

מתכון באדיבות קייטרינג "הטעם השישי"

מתכון מאת: מערכת וואלה!
קרפ במילוי סופלה תפוזים (קייטרינג הטעם השישי). מערכת וואלה!
קרפ במילוי סופלה תפוזים (קייטרינג הטעם השישי)

מצרכים

  • חומרים ל-4 מנות:
  • לקרפים:
  • 200 גר' חלב
  • 100 גר' קמח
  • 3 ביצים
  • 30 גר' חמאה
  • 20 גר' סוכר
  • קורט מלח
  • למילוי:
  • 1/4 ליטר חלב
  • 3 ביצים
  • 150 גר' סוכר
  • 75 גר' קמח
  • 2 חלמונים
  • 7 חלבונים ועוד 60 גר' סוכר
  • ליקר גרנד מרנייה
  • 2 כפות גרידת תפוז

אופן ההכנה

  • 1. להכנת הקרפים מערבבים את הקמח, הביצים והמלח, לאחר מכן מוסיפים את הסוכר והחלב ומערבבים שוב.
  • 2. בכלי נפרד ממיסים את החמאה ומוסיפים אותה כנוזל לתוך התערובת. מערבבים. לאחר מכן מסננים עד לקבלת תערובת חלקה ושומרים בצד.
  • 3. את הקרפים מכינים על אש נמוכה במחבת טפלון שטוחה המרוחה במעט מרגרינה. נותנים לקרפים להתקרר מעט.
  • לקרם הסופלה :
  • 1. מחממים בסיר את החלב, בנתיים מערבבים 3 ביצים עם סוכר ומוסיפים 75 גר' קמח.
  • 2. כשהחלב חם יוצקים לאט חצי מהכמות על התערובת ומערבבים מהר. מעבירים את כל התערובת לתוך הסיר עם שאר החלב ומערבבים על אש נמוכה עד לקבלת תערובת צמיגית.
  • 3. מוציאים לכלי קר ומערבבים פנימה את 2 החלמונים, 2 כפות ליקר גרנד מרנייה וכף גרידת תפוז.
  • 4. מקציפים בבלנדר 7 חלבונים ומוסיפים לתוכם 60 גר' סוכר בקצב ערבוב איטי בהתחלה אך מתגבר בהמשך עד לקבלת קצב יציב.
  • 5. מקפלים אל תוך קציפת החלבונים את הקרם שהונח בצד. עושים זאת בבעדינות על מנת לשמור על האוויריות שלו.
  • מחממים תנור ל- 180 מעלות.
  • לצורך מילוי הקרפ מזליפים בעזרת שק זילוף את הקרם המוכן על כל קרפ, כך שיכסה את מחציתו. מקפלים את החצי השני לקבלת חצי עיגול ומכניסים לתנור ל- 5-7 דקות.
  • אופן ההגשה:
  • מומלץ להגיש חם, לקשט בפרוסות תפוז טרי ובמעט אבקת סוכר למעלה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully