וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קולסלואו בויניגרט תפוחי עץ מהיר

מתכון מאת: צבי טריגר, מערכת וואלה

קולסלאו. צבי טריגר
קולסלאו

מצרכים למתכון

  • לבסיס:
  • 2 גזרים גדולים, קלופים
  • 1 ראש כרוב לבן קטן
  • 1 ראש כרוב אדום קטן
  • רוטב לחצי כמות הירקות:
  • חומץ תפוחי עץ, לפי הטעם (אפשר להחליף בחומץ אחר לפי טעמכם, או במיץ לימון)
  • שמן זית, לפי הטעם
  • 3 כפות מלח בישול

אופן ההכנה

  • 1. מגררים את הגזר על פומפיה, וחותכים את שני ראשי הכרוב לרצועות דקות. אם נעזרים במעבד מזון, משתמשים בדיסקית הגירור לגזר ובדיסקית הפריסה לכרוב.
  • 2. מחלקים את הירקות לשני חלקים.
  • 3. מניחים את הירקות במסננת, ומפזרים עליהם את המלח הגס. מניחים את המסננת בכיור לשעתיים, להגרת הנוזלים. פעמיים במשך השעתיים האלה סוחטים היטב את הירקות מהנוזלים.
  • 4. כעבור שעתיים שוטפים היטב את הירקות מהמלח. סוחטים שוב. טועמים כדי לוודא שהמליחות המיותרת נשטפה. מעבירים לקערה, מוסיפים שמן זית וחומץ תפוחי עץ לפי הטעם, מערבבים היטב, ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully