- 1.לבשל קישואים בסיר עם מי מלח רותחים עד שיתרככו מעט ואז לסנן.לסחוט מהם מיים ככל הניתן ולקצוץ אותם דק.
-
- 2.לבשל תפוחי האדמה בסיר עם מי מלח רותחים עד שיהיו רכים,לקלפם ולמעוך אותם לפירה.
-
- 3.לשים את הפרסה בסיר עם מי מלח רותחים לבשלה עד שתהיה ממש רכה,לסנן ולחתוך דק.
-
- 4.לאדות תרד במים חמים כ10 דקות,לסנן לסחוט מנוזלים ולקצוץ דק.
-
- 5.לחמם תנור לחום 180 מעלות
-
- 6.לערבב בקערה את הגבינות עם הביצים
-
- 7.להוסיף את הקישואים,תרד,פרסה ותפוחי האדמה
-
- 8.להוסיף פלפל שחור גרוס (לפי הטעם)
-
- 9.לערבב את כל המרכיבים בקערה, להעביר את תוכן הקערה לתבנית ולהכניס לתנור לכ-40 דקות עד להשחמה-הזהבה.