עוגת בננה שוקולד
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 300גר' שוקולד מריר
- 300 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
- 300 גרם סוכר
- 8 ביצים טרופות
- 4 בננות מעוכות לפירה
- 8 כפות גדושות קמח תופח
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- 2. ממיסים ביחד את השוקולד, הסוכר והחמאה. (אפשר במיקרו על עוצמה בינונית)
- 3. מערבבים את התערובת עד לקבלת מסה אחידה.
- 4. מוסיפים את הביצים וטורפים היטב.
- 5. מוסיפים את הבננות המעוכות ובוחשים.
- 6. מוסיפים את הקמח ומערבבים קלות, רק עד שהוא נעלם בתוך העיסה.
- 7. אופים כ-40 דקות, עד אשר קיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.