וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קציצות ירקות ותרד

מתכון מאת: ברטה,mavivit@zahav.net.il

תרד במסננת. Artoday
תרד במסננת

מצרכים למתכון

  • 1/2 קילו תרד
  • 1/2 חבילה שמיר
  • 1/2 חבילה כוסברה
  • 1/2 חבילה פטרוזיליה
  • 1 ביצה
  • 3/4 עד 1כוס פרורי לחם
  • 1בצל בנוני
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית פפריקה
  • אפשר להוסיף גזר 1 מבושל ומגורר
  • אם רוצים בשר אפשר להוסיף 1/4 קילו בשר אדום או הודו טחון

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים את כל הירקות לעיסה קצת גסה ומערבבים את כל החומרים .
  • 2. מניחים בצד ל-10 דקות לספיגת הנוזל .
  • 3. העיסה צריכה להיות כמו בשר לקציצות לא קשה מדי ולא דלילה מדי.
  • 4. מחממים תנור ל- 200 מעלות .
  • 5. לוקחים תבנית אפיה עם נייר כסף ומשמנים מעט.
  • 6. עושים קציצות שטוחות בנוניות ומסדרים בתבנית .
  • 7. מורחים במברשת שמן בצורה עדינה .
  • 8. לאפות כ10- 15 דקות .

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully