פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מרק עוף

      מתכון של השף אלון גונן ממסעדת אל-בריו

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מרק עוף עם שוק אפוי (יח
      מרק עוף עם שוק אפוי (יח"צ)

      מצרכים

      • ל-8 סועדים:
      • 1 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות או רצועות
      • 2 בצלים
      • 2 גזרים
      • 1 ראש סלרי
      • 1 ראש פטרוזיליה
      • 2 ארטישוק ירושלמי
      • 1 תפוח אדמה ( חתוכים לקוביות קטנות)
      • 20 שיני שום קלופות +כוס יין לבן ( לאפות בתנור 180 מעלות בתבנית עד לקבל צבע זהוב )
      • כפית פלפל שחור
      • כפית מלח,
      • רבע כפית גינג'ר
      • 7 חוטי זעפרן
      • עלה דפנה
      • 5 ס"מ של למון גראס

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר רחב לצקת 2 ליטר מים והכניס את כל הירקות פנימה,לאחר רתיחה להוסיף את העוף להביא לרתיחה ולהנמיך את הלהבה למינימום. לבשל עד שתפוח האדמה מוכן.
      • 2. להוסיף פלפל שחור, מלח, ג'ינג'ר, זעפרן, עלה דפנה, למון גראס ושיני השום האפויות ביין. לבשל עוד 10 דק ולהגיש.
      • 3. למזוג לקערות מרק עם כף אורז באמצע לקשט בנענע טרייה ולהגיש.

      עוד מתכוני מרקים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -