פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      מרק עוף מסורתי

      המתכון באדיבות מסעדת 'סנדר'.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עוף שלם (Artoday)
      עוף שלם (Artoday)

      מצרכים

      • עוף שלם מחולק
      • חצי קילו עצמות בקר
      • 2 גזרים
      • 2 בצלים
      • 1 תפוח אדמה
      • צרור שמיר
      • צרור פטרוזיליה
      • צרור עלי סלרי
      • 1 שורש
      • כף אבקת מרק עוף אמיתי
      • מלח לפי הטעם

      אופן ההכנה

      • 1. את העוף והעצמות מבשלים בתוך סיר עם מים עד למצב רתיחה.
      • 2. בסיום ההרתחה מוציאים את התכולה ושופכים את המים.
      • 3. מוסיפים מים חדשים מכניסים את העוף והעצמות ומניחים שוב על האש.
      • 4. כעבור חצי שעה מוסיפים את שאר המרכיבים(אחרי שניקינו וקצצנו אותם לפי בחירה) וממשיכים לבשל כ- 45 ד'.
      • 5. מסננים את המרק, וממשיכים לצמצם על אש נמוכה למשך עוד חצי שעה. מספר דקות לפני הוספת הקרעפלך מוסיפים למרק את הלוקשן (אטריות ביצים).

      עוד מתכוני מרקים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -