וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק עוף מסורתי

המתכון באדיבות מסעדת 'סנדר'.

מתכון מאת: מערכת וואלה

עוף שלם. Artoday
עוף שלם

מצרכים למתכון

  • עוף שלם מחולק
  • חצי קילו עצמות בקר
  • 2 גזרים
  • 2 בצלים
  • 1 תפוח אדמה
  • צרור שמיר
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור עלי סלרי
  • 1 שורש
  • כף אבקת מרק עוף אמיתי
  • מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. את העוף והעצמות מבשלים בתוך סיר עם מים עד למצב רתיחה.
  • 2. בסיום ההרתחה מוציאים את התכולה ושופכים את המים.
  • 3. מוסיפים מים חדשים מכניסים את העוף והעצמות ומניחים שוב על האש.
  • 4. כעבור חצי שעה מוסיפים את שאר המרכיבים(אחרי שניקינו וקצצנו אותם לפי בחירה) וממשיכים לבשל כ- 45 ד'.
  • 5. מסננים את המרק, וממשיכים לצמצם על אש נמוכה למשך עוד חצי שעה. מספר דקות לפני הוספת הקרעפלך מוסיפים למרק את הלוקשן (אטריות ביצים).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully