מתכונים חמים

טראפלס שוקולד מריר 70% עם וויסקי

מתכון באדיבות 'שוקולדים בעבודת יד של יעל מילשטיין'

מתכון מאת: מערכת וואלה!
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

טראפלס שוקולד וויסקי

מחשבון המרות

מצרכים

  • 250 גר' שמנת מתוקה 32%
  • 400 גר' שוקולד מריר קצוץ (70% מוצקי קקאו לפחות) בקערה
  • 30 גר' חמאה רכה בטמפרטורת החדר חתוכה לקוביות
  • ¼ כוס וויסקי (60 מ"ל) או כל סוג אלכוהול שאתם אוהבים
  • לציפוי:
  • אבקת קקאו הולנדי או אבקת נוגט, פרורי אגוזים וכו'
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. בסיר קטן להרתיח את השמנת המתוקה, לצקת על השוקולד הקצוץ שבקערה, לערבב לתערובת חלקה, להוסיף את החמאה הרכה ושוב לערבב לתערובת חלקה.
  • 2. להוסיף את הוויסקי, לקרר עד שהתערובת מתקשה מעט – כחצי שעה במקרר תוך כדי בחישה נמרצת מדי 5 דקות על מנת למנוע גושים בתערובת.
  • 3. כשהתערובת מגיעה למרקם של משחה להעביר את כולה לשקית זילוף (רצוי חד פעמית) וליצור כדורים קטנים על מגש מרופד בנייר אפיה.
  • 4. לקרר שוב במקרר כחצי שעה, לגלגל ביד לכדורים ולטבול באבקת הקקאו.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully