פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      טראפלס שוקולד מריר 70% עם וויסקי

      מתכון באדיבות 'שוקולדים בעבודת יד של יעל מילשטיין'

      8 מדרגים / 3 כוכבים

      טראפלס שוקולד וויסקי (יח
      טראפלס שוקולד וויסקי (יח"צ)

      מצרכים

      • 250 גר' שמנת מתוקה 32%
      • 400 גר' שוקולד מריר קצוץ (70% מוצקי קקאו לפחות) בקערה
      • 30 גר' חמאה רכה בטמפרטורת החדר חתוכה לקוביות
      • ¼ כוס וויסקי (60 מ"ל) או כל סוג אלכוהול שאתם אוהבים
      • לציפוי:
      • אבקת קקאו הולנדי או אבקת נוגט, פרורי אגוזים וכו'

      אופן ההכנה

      • 1. בסיר קטן להרתיח את השמנת המתוקה, לצקת על השוקולד הקצוץ שבקערה, לערבב לתערובת חלקה, להוסיף את החמאה הרכה ושוב לערבב לתערובת חלקה.
      • 2. להוסיף את הוויסקי, לקרר עד שהתערובת מתקשה מעט – כחצי שעה במקרר תוך כדי בחישה נמרצת מדי 5 דקות על מנת למנוע גושים בתערובת.
      • 3. כשהתערובת מגיעה למרקם של משחה להעביר את כולה לשקית זילוף (רצוי חד פעמית) וליצור כדורים קטנים על מגש מרופד בנייר אפיה.
      • 4. לקרר שוב במקרר כחצי שעה, לגלגל ביד לכדורים ולטבול באבקת הקקאו.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -