טראפלס שוקולד ושיכר דובדבנים
מתכון של עידית אלפסי מיקב "הר אודם".
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 300 גרם שוקולד מריר
- 1 קופסה שמנת מתוקה
- 100 גרם חמאה רכה
- 1/3 כוס שיכר דובדבנים (מומלץ של יקב "הר אודם")
- אבקת קקאו לציפוי
אופן ההכנה
- 1. בסיר קטן על להבה נמוכה ממיסים שוקולד חמאה ושמנת בוחשים מדי פעם. מוסיפים שיכר דובדבנים של יקב "הר אודם" ומערבבים.
- 2. מקררים מעט ומכניסים לפריזר ל-1/2 שעה.
- 3. מוציאים את הסיר מהפריזר, מרטיבים ידיים, יוצרים כדורים בגודל משמש, מגלגלים באבקת הקקאו.
- 4. כשמסיימים להכין את כל הטראפלס מניחים אותם בתוך עטרות נייר ומגישים או מאחסנים בקופסה אטומה בתוך הפריזר.