וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טראפלס שוקולד ושיכר דובדבנים

מתכון של עידית אלפסי מיקב "הר אודם".

מתכון מאת: מערכת וואלה

דובדבן. Artoday
דובדבן

מצרכים למתכון

  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 1 קופסה שמנת מתוקה
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 1/3 כוס שיכר דובדבנים (מומלץ של יקב "הר אודם")
  • אבקת קקאו לציפוי

אופן ההכנה

  • 1. בסיר קטן על להבה נמוכה ממיסים שוקולד חמאה ושמנת בוחשים מדי פעם. מוסיפים שיכר דובדבנים של יקב "הר אודם" ומערבבים.
  • 2. מקררים מעט ומכניסים לפריזר ל-1/2 שעה.
  • 3. מוציאים את הסיר מהפריזר, מרטיבים ידיים, יוצרים כדורים בגודל משמש, מגלגלים באבקת הקקאו.
  • 4. כשמסיימים להכין את כל הטראפלס מניחים אותם בתוך עטרות נייר ומגישים או מאחסנים בקופסה אטומה בתוך הפריזר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully