וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת תמרים

עוגה שקל וכיף מאוד להכין עם הילדים. אם יש לכם במקרה כמות יפה של תמרים במקרר, אפשר לטחון ולהשתמש בהם, אבל למי שאין - גם ממרח תמרים יעשה את העבודה.

מתכון מאת: אפרת,fecoil@walla.com

עוגת תמרים בחדר האוכל. איתי ספיבק,
עוגת תמרים בחדר האוכל/איתי ספיבק

מצרכים למתכון

  • 2 ביצים
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כפית סודה לשתיה
  • כוס סוכר חום
  • כוס וחצי קמח
  • 1 כפית קינמון
  • 4\3 כוס שמן
  • 2\1 קופסה ממרח תמרים + כוס מים רותחים
  • 50 גרם אגוזים

אופן ההכנה

  • 1. בקערה גדולה שמים קמח, ביצים, אבקת אפיה, סודה לשתיה, קינמון, שמן וסוכר חום. ובוחשים היטב היטב ללא צורך במקצף ידני!
  • 2. בקערה נפרדת שמים ממרח תמרים, שופכים עליו כוס מים רותחים ומערבבים. מוסיפים את האגוזים ויוצקים לקערה הגדולה. מערבבים ומעבירים לתבנית אפיה.
  • 3. מכניסים לתנור ואופים בחום של 180 מעלות בערך חצי שעה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully