- 1. בקערה מקציפים את הסוכר והשמנת עד לקבלת קצפת אחידה.
-
- 2. בקערה נפרדת מעבבים את החלב הגבינה והפודינג.
-
- 3. מקפלים את הקצפת לתערובת הגבינה החלב והפודינג עד למרכם חלק.
-
- 4. מסדרים שלוש שורות של ביקסוויטים (בכל שורה 6 ביקסוויטים לאורך) כאשר כל ביקסוויט נטבל בחלב לפני כן. מורחים שכבה דקה של הקרם.
-
- 5. מסדרים על הקרם שמרחנו עוד שלוש שורות ביקסוויטם שגם אותם טבלנו בחלב.
-
- 6. בשורה האמצעים בלבד שמים את שארית הקרם באופן שווה. לוקחים את שתי שורות הביקסוויטם החיצוניות וסוגרים כלפי השורה הפנימית כך שנוצרת פירמידה. ומכניסים להקפאה.
-
- 7. ממומלץ למרוח סירופ שוקולד לאחר זמן מה שהעוגה היתה בהקפאה ולהחזיר למקפיא.