- 1. שמים בסיר בינוני את השוקולד, חמאה הסוכר והחלב וממיסים.
-
- 2. בינתיים שוברים את הביסקוויטים (עדיף שיהיה קטן כמה שיותר), מערבבים את תערובת השוקולד מהסיר עם הביסקוויטים, מעבירים לתבנית, משטחים לבסיס ומעבירים למקפיא ל-10 דקות.
-
- 3. מקציפים את השמנת מתוקה, החלב, הסירופ/דבש והפודינג עד שהתערובת הופכת לקרם אחיד.
-
- 4. מוציאים את התבנית עם הבסיס ועליה שופכים את הקרם ומיישרים. מפזרים מעט אבקת קקאו מלמעלה.
-
- 5. מעבירים למקפיא ל-4 שעות (אפשר גם פחות.) ומעבירים למקרר.
-
- * אפשר להחליף חבילת שוקולד מריר אחת בשוקולד חלב/שוקולד במילוי נוגט/ מה שתרצו.
-
- קל וממש טעים..