סלט תאילנדי של ג'ירף
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חצי כוס עלי נענע מופרדים
- חצי כוס עלי כוסברה מופרדים
- 3 בצלצלי שאלוט בינוניים חתוכים לרצועות דקות
- חצי כוס בצל ירוק חתוך לרצועות דקות
- חופן קשיו מתוק
- 10 עגבניות שרי חצויות
- 80 גרם חזה עוף קצוץ דק
- לרוטב:
- גבעול למון גראס קצוץ גס
- 1 שן שום
- כפית שאטה גרוס
- רבע כוס מיץ לימון טרי
- 1 כף רוטב דגים
- 10 גרם סוכר דקלים
אופן ההכנה
- 1. חולטים את חזה העוף הקצוץ במשך 2 דקות במים רותחים. מצננים לחלוטין.
- 2. טוחנים את כל חומרי הרוטב בבלנדר.
- 3. מערבבים את כל החומרים עם הרוטב (לפי הטעם לא חייבים את כל הרוטב).