וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סיגרים במילוי גבינה ואפרסקים

מתכון מאת: שי-לי ליפא אנג'ל, מערכת וואלה

סיגרים במילוי אפרסקים. רונן מנגן,
סיגרים במילוי אפרסקים/רונן מנגן

מצרכים למתכון

  • ל-40 סיגרים:
  • 10 עלי פילו של "מעדנות", מופשרים
  • 100 גרם חמאת "תנובה" מומסת
  • למלית:
  • 1 חבילה (500 גרם) גבינת כנען 5% של "השף הלבן" מפוררת
  • 200 גרם (1 כוס) סוכר
  • 1 כוס קוביות אפרסקים קטנות בגודל 1/2 ס"מ
  • 1 ביצה טרופה
  • להגשה:
  • דבש

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. מכינים את המלית: מערבבים את חומרי המלית בקערה. לא משתהים על מנת שהמלית לא תפריש נוזלים.
  • 3. מכינים את הסיגרים ואופים: מברישים עלה פילו בחמאה ומחלקים ל-4 מלבנים שווים. מניחים פס מלית בעובי 1 ס"מ לרוחב השליש התחתון של כל מלבן. מקפלים פנימה את השוליים ומגלגלים לסיגר הדוק. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • חוזרים על הפעולה עם שאר עלי הפילו.
  • 4. אופים 15-12 דקות עד להזהבה עמוקה. מגישים חמים עם דבש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully