- 1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
-
- 2. מכינים את הקרם: מבשלים בסיר שמנת, קוביות שוקולד, ליקר וקליפת תפוזים. מקררים במקרר מספר שעות.
-
- 3. מכינים את הסיגרים: חותכים את הבצק לריבועים בגדול של 15 ס"מ (אפשר עם מספרים). מורחים את ריבועי הבצק במעט חמאה ממוסת. מניחים על כל ריבוע בצק ריבוע נוסף. לאורך הצלע של כל ריבוע בצק מניחים תלולית מוארכת של מילוי השוקולד (אפשר עם שק זילוף). מקפלים כס"מ בצק משני צידי הריבוע, על קצות מילוי השוקולד, כדי לסגור את הקצוות ומגלגלים ל"סיגר" מהודק.
-
- 4. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים בה את הסיגרים. מורחים את הסיגרים במעט חמאה מומסת ואופים עד שהם זהובים. מגישים חם, עם תותים שלמים.