מתכונים חמים

רביולי פטריות עם גבינת עיזים

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

רביולי פטריות וגבינת עזים

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 כמות בצק פסטה (מתכון בלינק המצורף)
  • 1 בצל קטן קצוץ דק
  • 1 סלסלה פטריות שמפניון
  • 1 סלסלה פטריות חורש
  • 1 שקית פטריות פורצ'יני מיובשות
  • 200 גר' גבינת עזים (סנט מור)
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • קורט מוסקט
  • לרוטב:
  • 1 כרישה חתוכה לפרוסות
  • 100 גר' פטריות שמפיניון חתוכות
  • ½ כוס יין לבן
  • כף חמאה
  • כף טימין טרי
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • פרמז'ן
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. משרים את פטריות הפורצ'יני במים רותחים ל-10 דקות. מסננים ושומרים 1/3 כוס מהנוזל.
  • 2. מטגנים את הבצל במעט חמאה.
  • 3. מוסיפים את שלושת סוגי הפטריות ומטגנים כ-5 דקות.
  • 4. מעבירים את תערובת הפטריות למעבד מזון, מוסיפים את גבינת העזים ומתבלים במלח, פלפל ומוסקט. מעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 5. פותחים את בצק הפסטה לעלה דק (מס' 6 במכונה ביתית).
  • 6. מברישים מחצית מכמות הבצק בביצה טרופה.
  • 7. מניחים כף מהמילוי על גבי דף הפסטה וכך ממשיכים עם כל הכמות.
  • 8. מכסים בדף פסטה נוסף, מהדקים מסביב למילוי היטב בעזרת האצבעות וקורצים עיגולים.
  • 9. מבשלים את הרביולי במי מלח רותחים.
  • 10. בינתיים, ממיסים במחבת חמאה ומוסיפים כרישה. מזהיבים קלות ומוסיפים את הפטריות. מטגנים מספר דקות ומוסיפים את היין.
  • 11. מבשלים כ 3דקות, מוסיפים את מי ההשריה של הפורצ'יני, שמנת מתוקה, טימין, מלח ופלפל.
  • 12. ממשיכים לבשל עוד כמה דקות עד שהרוטב מסמיך.
  • 13. מסננים את הרביולי ומעבירים מיד למחבת עם הרוטב.
  • 14. מגישים מיד עם פרמז'ן בנדיבות.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully