- 1. משרים את פטריות הפורצ'יני במים רותחים ל-10 דקות. מסננים ושומרים 1/3 כוס מהנוזל.
-
- 2. מטגנים את הבצל במעט חמאה.
-
- 3. מוסיפים את שלושת סוגי הפטריות ומטגנים כ-5 דקות.
-
- 4. מעבירים את תערובת הפטריות למעבד מזון, מוסיפים את גבינת העזים ומתבלים במלח, פלפל ומוסקט. מעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
-
- 5. פותחים את בצק הפסטה לעלה דק (מס' 6 במכונה ביתית).
-
- 6. מברישים מחצית מכמות הבצק בביצה טרופה.
-
- 7. מניחים כף מהמילוי על גבי דף הפסטה וכך ממשיכים עם כל הכמות.
-
- 8. מכסים בדף פסטה נוסף, מהדקים מסביב למילוי היטב בעזרת האצבעות וקורצים עיגולים.
-
- 9. מבשלים את הרביולי במי מלח רותחים.
-
- 10. בינתיים, ממיסים במחבת חמאה ומוסיפים כרישה. מזהיבים קלות ומוסיפים את הפטריות. מטגנים מספר דקות ומוסיפים את היין.
-
- 11. מבשלים כ 3דקות, מוסיפים את מי ההשריה של הפורצ'יני, שמנת מתוקה, טימין, מלח ופלפל.
-
- 12. ממשיכים לבשל עוד כמה דקות עד שהרוטב מסמיך.
-
- 13. מסננים את הרביולי ומעבירים מיד למחבת עם הרוטב.
-
- 14. מגישים מיד עם פרמז'ן בנדיבות.