- 1. חותכים את הקממבר לקוביות קטנות, בהתאם לגודל הרביולי.
-
- 2. מכינים את הרביולי: פותחים את הבצק לדפים דקיקים. מברישים מחצית מהדפים בביצה טרופה ומניחים את קוביות הקממבר. מכסים בדפי הפסטה הנותרים. מהדקים בעזרת האצבעות מסביב לכל קוביית קממבר.
-
- 3. ממיסים בסיר שמנת מתוקה עם גבינה כחולה. יש להימנע מרתיחה ומידי פעם לערבב, עד שמתקבל נוזל חלק.
-
- 4. מניחים את התאנים על משטח חסין אש, זורים מעט סוכר וצולים בעזרת מבער (ברנר) או בגריל.
-
- 5. מערבבים את כל חומרי הויניגרט.
-
- 6. מבשלים את הרביולי בסיר עם מים רותחים כ5-6 דקות (תלוי בגודל) ומסננים.
-
- 7. שמים בקערה את האנדיב, השאלוט, הפקאן, התאנים והרביולי. יוצקים את הויניגרט ומערבבים בעזרת הידיים.
-
- 8. להרכבת המנה: שמים בתחתית צלחת עמוקה כמה כפות מהפונדו. מניחים מעל את הסלט.