- 1. לבצק הפסטה - במיקסר עם וו לישה מערבבים את הקמח והמלח. מעבירים לקערה את הנוזלים (מים, שמן זית וחלמונים).
-
- 2. מזליפים בעדינות למיקסר וממשיכים לעבד את המרכיבים עד לקבלת בצק אחיד. מעבירים את הבצק למשטח עבודה ולשים במשך כ- 5-6 דקות עד לקבלת מרקם חלק. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ללילה שלם.
-
- 3. לחמאת השום - קוצצים את הפטרוזיליה דק דק, כותשים את שיני השום ומערבבים עם החמאה כשהיא בטמפ' החדר. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
-
- 4. לרוטב הפסטה - מצמצמים את כוסות היין עד לרבע מהכמות ההתחלתית. מוסיפים את החמאה הקרה תוך כדי ערבוב מתמיד. מורידים מהאש ומערבבים עד לקבלת רוטב אחיד.
-
- 5. למילוי - פותחים את בצק הפסטה במכונת פסטה - עד מספר 7. חותכים לריבועים של 3 ס"מ על 3 ס"מ.
-
- 6. מברישים את הבצק בביצה טרופה עם מעט מים. מניחים במרכז הריבוע כפית קטנה של חמאת השום ועליה מניחים את השבלול. מקפלים את הבצק מפינה לפינה ומהדקים.
-
- 7. מבשלים את הרביולי במים מומלחים בבעבוע עדין במשך 6 דקות. מעבירים למחבת עם חומרי הרוטב ומקפיצים בעדינות עד שהרוטב עוטף את הרביולי ומגישים.