וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרינדה נפלאה לחזה עוף, סטייקים וצלעות של כבש

מתכון מאת: הילה קריב, מערכת וואלה

מרינדה לחזה עוף, סטייקים וצלעות כבש. הילה קריב
מרינדה לחזה עוף, סטייקים וצלעות כבש

מצרכים למתכון

  • 700 גרם חזה עוף
  • 1 כף חומץ בלסמי איכותי
  • 2 כפיות חרדל די מלאות
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/3 כוס שמן זית
  • כ- 10 עלים גדולים של בזיליקום - קצוצים
  • פלפל שחור טרי

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את חזה העוף לנתחים הרצויים. אם רוצים לשפד את הבשר רצוי לנתחים שווים ולא מאד קטנים.
  • 2. מכינים ויניגרט: מערבבים בקערה גדולה את החרדל והבלסמי. מזליפים את השמן בזרם איטי, תוך כדי ערבוב עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך. מוסיפים את השום, הבזיליקום והפלפל ומערבבים.
  • 3. עוטפים את חזה העוף במשרה ומשהים במקרר עד לשימוש. לפני הצליה מתבלים במלח.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully