- 1. פותחים את הבצק לדפים דקים (מס' 6 במכונת פסטה ביתית).
-
- 2. מכסים חצי מהכמות במגבת ומברישים את המחצית השניה בביצה טרופה.
-
- 3. מערבבים לבנה עם שמן זית וזעתר. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים גבעות קטנות של לבנה על דף הפסטה.
-
- 4. מכסים במחצית השניה של דפי הפסטה, מהדקים מסביב למילוי וקורצים עיגולים קטנים. מכסים במגבת ושומרים במקפיא.
-
- 5. מחממים תנור לחום גבוה של 220 מעלות.
-
- 6. מערבבים בקערה שמן זית, דבש, מלח, פלפל שחור וטימין. מוסיפים את קוביות החצילים, מערבבים ומעבירים לתבנית. צולים בתנור כ15 דקות, עד שקוביות החצילים מזהיבות.
-
- 7. מרתיחים מים עם מלח ומבשלים את הרביולי כ5 דקות. מסננים.
-
- 8. שמים בקערה את העגבניות, הצנוניות, העלים, קוביות החצילים, הצנוברים, המוצרלה והרביולי.
-
- 9. מערבבים בעדינות בעזרת הידיים. מתבלים במעט שמן זית, לימון מלח ופלפל לפי הטעם.